Bezorgen

Vergaderlunch

Ook de lekkerste broodjes van Den Haag kunnen bij u bezorgd worden! Wilt u ontbijten, lunchen, vergadering, bezoek, moet u overwerken of gewoon zin in een lekker broodje? Al ruim 15 jaar zijn we gevestigd aan de Scheveningseveer en bezorgen wij ambachtelijke belegde broodjes bij u op kantoor. Onze zachte broodjes worden elke ochtend vers voor ons gebakken. Onze pistoletten en luxe broodjes bakken wij de hele dag door elk uur weer vers voor u af. En dat proeft u!


Bestellen

Uw lunch vandaag nog laten bezorgen? Graag uw bestelling vóór 10.30 uur in verband met de drukte. Bent u te laat om voor 10.30 uur uw bestelling door te geven of heeft u een andere vraag? Neem dan aub telefonisch contact met ons op.

Optie 1

Wanneer u minimaal 20 broodjes wilt bestellen, die door ons worden samengesteld en op een schaal worden bezorgd, kies dan uit ons gemengd assortiment.

Optie 2

Wanneer u maximaal 20 broodjes wilt bestellen die u zelf uitkiest, kunt u dit via onze bestellijst doen. Deze kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Optie 3

We hebben ook complete vergaderlunches, inclusief fruit & drinken! Bekijk hier onze verschillende pakketten.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00
Wij zijn in het weekend gesloten

Locatie & ContactIndien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!

Informatie

Jimmy’s Broodje is gevestigd op de rand van het centrum van Den Haag vlak naast het Hilton The Hague. In de directe omgeving bevinden zich allerlei bezienswaardigheden zoals, Panorama Mesdag, Paleis Noordeinde met de paleistuin en het Vredespaleis. Ook is er in de directe omgeving genoeg plaats om (betaald)te parkeren oa. onder het Hilton The Hague. Direct om de hoek bevind zich het Noordeinde waar u heerlijk kunt shoppen en rondkijken bij de vele galeries en ateliers.

Adres

Jimmy's Broodje
Scheveningseveer 1-3
2514 HB Den Haag
T. 070-3601152
info@jimmysbroodje.nl